Today I'm happy because I don't have any reason not to be !

joi, 30 august 2012

  Ce este iubirea?

 Iubirea difera de la o persoana la alta. Fiecare om este unic si are o poveste,dar pentru a-i intelege parerea,trebuie mai intai sa-l asculti. 
 Din punctul meu de vedere,cel mai bun raspuns il pot da indragostitii. De ce?!
 Pentru ca ei sunt proaspat inundati de acele sentimente puternice,istovitoare. 
 Plus ca zambetul si stralucirea din ochii lor spun mai mult decat cele mai extravagante cuvinte ce pot fi rostite. 
 Nu stiu ce inteleg altii prin "iubire" sau de ce vor sa aiba parte,insa eu imi doresc o iubire care sa ma consume,plina de pasiune si aventura,chiar si cu putin pericol. 
 Vreau cate ceva diferit in fiecare zi. In fiecare zi sa am parte de o alta poveste de dragoste, cuprinsa de spontaneitate.Vreau sa fiu acoperita de sentimente inexplicabile!
 Desi pare putin siropos,un lucru inedit ar fi primirea unei scrisori de dragoste sau plimbarea sub clar de luna...
  Sa traiesti inseamna mai mult decat sa existi,de aceea vreau sa fac cat mai multe lucruri neobisnuite,sa descopar cat mai multe si sa zambesc cat mai mult.
  
   Si totusi,tu ce intelegi prin IUBIRE ? 

9 comentarii:

  1. Despre iubire se zice ca atunci cand o intalnesti cu adevarat o simti, e un soi de magie, o potrivire de ganduri, de fapte, de destine, de vieti, o regasire a eului intr-o alta fiinta pentru a-ti cunoaste mai bine propriul eu, o detasare de lucrurile de suprafata, o stare de plutire, un sentiment divin, in toate sensurile cuvantului.
    Se pare ca atunci cand intalnim jumatatea, acea reflectie in oglinda a noastra, ne regasim pe noi cu adevarat…si cred ca asta este si scopul iubirii...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il poate simti cineva.Iubire este atunci cand ai face orice sa "smulgi" un zambet de pe fata persoanei iubite,atunci cand ai lua toata durerea,tot ce e rau asupra ta numai ca cel/cea pe care il/o iubesti sa fie bine,atunci cand faci totul din nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact!
      P.S. Nu e deloc "sarac", Ioana! Conteaza esentialul,nu multe cuvinte rostite ce nu semnifica nimic...

      Ștergere
  3. Iubire... Iubirea miroase a fericire, are gustul buzelor lui/ei şi scoate ce-i mai bun din oameni. Îţi dai seama când eşti îndrăgostit atunci când prin minte îţi curge ultimul mesaj de "noapte bună" primit de la el/ea , şi că indiferent ce ai face în minte îţi răsar întrebări gen "Oare ce face acum?" , eşti îndrăgostit când zâmbeşti involuntar la auzul numelui lui/ei sau când te gândeşti la el/ea, când te simţi oribil dacă nu poţi să-i aşterni un zâmbet pe faţă.
    Iubirea este cel mai frumos sentiment, cum spunea cineva mai sus. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubirea o pot rezuma intr-un singur cuvant - euforie. Nu cred ca exista persoane care sa nu o simte cand sunt indragostiti. Indragostitii se cunosc dupa comportament, dupa zambetul sincer si dupa privirea calda pe care o au cand sunt cu partenerul.
    Vorba lui Tudor Chirila : "In ochii tai rade marea, In ochii tai e ninsoarea, In ochii tai este soare" - Recomand iubirea in doze cat mai mari si cat mai dese!
    Gabriela, nu cred ca are rost sa-ti mai spun o data ca esti bloggerita mea preferata, dar as tine totusi sa iti zic ceva: "Esti bloggerita mea preferata"!

    RăspundețiȘtergere