Today I'm happy because I don't have any reason not to be !

marți, 4 iunie 2013

Ce se poate spune despre o tanara de 16 ani?

In prima faza, cred ca o adolescenta de saisprezece ani isi doreste cel mai mult sa fie admirata, apreciata, sa i se ofere increderea ca este buna la ceva, dar nu doar de dragul de a fi spus, ci oferite cu toata siguranta.
Fiecare isi cauta calea, iar varsta aceasta, fiind cea mai reprezentativa pentru inceperea indoielilor in sine, pentru crearea caracterului, pentru incertitudinile intre ceea ce va deveni si ceea ce ar vrea sa devina, da contur dorintei de remarcare prin ceva, pozitiv sau negativ.
 Dar, e doar o etapa, prin intermediul careia, tanara va descoperi ce conteaza cu adevarat, care sunt aspiratiile pe care vrea sa le atinga, si totodata, va remarca faptul ca e pregatita sa munceasca pentru pragmatizarea lor.
Un alt lucru precizabil ar putea fi instaurat de nevoia de a fi inteleasa, de a avea pe cineva alaturi, caruia sa i se deschida, cu care sa descopere frumusetea lumii, de a comunica cat mai mult, de a-si incepe peripetiile in iubire si de a deveni, pe zi ce trece, mai puternica in ceea ce face.
Ce s-ar mai putea spune despre o tanara de 16 ani?!
Poate faptul ca la aceasta varsta, lumea ii apartine, e invincibila!