Today I'm happy because I don't have any reason not to be !

miercuri, 22 octombrie 2014

Cucerește atât lumea, cât și pe tine însuți

Se spune că, ochii nu văd decât ceea ce le permite creierul. 
Tu ce crezi? 

Să fie, oare, adevărat că tu atragi tot ceea ce ți se întâmplă? Că, de fapt, există un destin final, însă calea o conturezi tu
Nu există situații rele sau situații bune, nu există ghinion sau noroc, ci atitudini. Atitudinea ta exercitată asupra celor exterioare.

....Adică fiecare își poate controla atitudinile, ba mai mult, le poate schimba !?

Totul pornește din interior. 
Tu îi dai comenzi creierului.
Totul e în tine.
Limitele sunt doar cele autoimpuse.
În momentul în care ești pozitiv; privești oportun fiecare situație și nu te deranjează să înveți câte ceva când lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit; apreciezi șansele ce ți se oferă la fiecare pas; crezi în tine și în harul pe care îl deții, poate neexploatat la cote maxime, încă; ce consideri că exteriorizează energia ta atunci?  Pentru că atragi exact ceea ce emani! 

Dă-i comenzi creierului tău, nu-ți exprima dorințele! Spune-i exact ceea ce vrei să se întâmple! 
Și vei fi capabil să vezi. Să vezi că ceea ce ți-ai dorit e mai aproape decât ai crezut. Să vezi că ai mai mult decât ți-ai fi putut dori. Vreodată. Să vezi cât ai înaintat și cum visuri imposibile din trecut sunt, astăzi, pentru tine, aproape neînsemnate. 
Profită de fiecare clipă - după cum se spune tot mai des! 
Dar fii în armonie.

Ai grijă de tine, prin tine. Nu te mai concentra pe situațiile negative, ci pe ceea ce vrei să se întâmple, și repetă-ți "visul" zilnic, fă câte un pas către el, dar fii sigur de duritatea acestuia înainte să treci la următorul. Creează-ți calea cu drag și entuziasmează-te de fiecare dată! La urma urmei, asta te motivează și-ți dă energie.

Cât de frumoasă e priveliștea dimineața când conștientizezi că mai ai încă o zi în care te poți bucura cu cei din jurul tău de această lume minunată ? 

Îndrăznesc să spun că...unică.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu